Organizarea
S.C. WESTERN OUTDOOR S.R.L. a fost preluata de actualii acționari în februarie 2006 și din acel moment si-a început activitatea în domeniile proiectare de arhitectura, urbanism și consultanta de specialitate. Până la acea dată majoritatea acționarilor și a membrilor echipei de proiectare au lucrat împreuna din anul 1997 în cadrul firmei S.C. ROSTRADA S.A., participând la elaborarea unei serii de proiecte majore, între care menționăm: Autostrada A2 București – Constanta, Modernizarea Gării Fetești, Amenajarea Parcurilor din Ansamblul Monumental Brâncuși - Tg. Jiu, Ansamblul Rezidențial Henri Coandă, Ansamblul Baneasa.
WESTERN OUTDOOR implementează celea mai bune practici din domeniul arhitecturii și urbanismului, atâta în activitatea de proiectare cât și în cea de consultanță, pentru a oferi clienților, în marea lor majoritate persoane juridice cu capital privat, oportunități maxime de dezvoltare ale proiectelor, în condiții asigurării unei rentabilități optime cu păstrarea unui nivel maxim de responsabilitate fata de mediul natural, construit și societate.
Managementul firmei este asigurat de către administrator arh. Sorin Gabrea. Firma are in momentul de fata 9 angajați distribuiți in 3 departamente: Arhitectura, Urbanism si Infrastructura, echipa fiind completata cu specialiști din domeniile conexe in funcție de necesitățile proiectelor curente.

Servicii oferite
Principalele domenii de activitatea ale companiei sunt proiectarea de arhitectura și urbanism.
De asemenea compania oferă servicii de consultanta pentru dezvoltărilor imobiliare, pentru implementarea de proiecte de echipare cu infrastructura edilitara, pentru strategii de dezvoltare locala și regionala.

Clienți
WESTERN OUTDOOR a elaborat documentații de urbanism si a participat la elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru administrația publica in vederea implementării unor importante proiecte edilitare precum: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, METROREX S.A., APA NOVA BUCUREŞTI S.A.
Dintre clienții, persoane juridice cu capital privat, pentru care WESTERN OUTDOOR a oferit, in funcție de cerere pachetul complet de servicii din domeniul imobiliar, consultanta, servicii de proiectare in urbanism, arhitectura si infrastructura edilitara, sau numai o parte a acestora, menționăm: PORTLAND TRUST S.R.L., SKANSKA PROPERTY ROMANIA S.R.L., PRIME KAPITAL S.A., STRABAG S.R.L., GLOBAL WORTH S.R.L., ASSERAT PROPERTIES S.R.L., DANUBE CAPITAL PARTNERS S.R.L., CONCAS S.A., BANEASA INVESTMENTS SA; PRACTIC S.A., S.C. Morărit - Panificație Băneasa S.A., WELLKEPT IMOBILIARE S.R.L., etc.
WESTERN OUTDOOR a participat ca invitat la importante concursuri inițiate de firme importante din domeniul imobiliar Portland Romania, Skanska Romania, Nusco Imobiliare, Conadi, Vitalis Consulting, Immofinanz, pentru transformarea zonelor de tip ”brown-field” in zone rezidențiale sau de servicii.
In cei 12 ani de existenta in forma actuala, firma si-a întărit capacitățile existente si a dezvoltat noi expertize in domeniul proiectării de arhitectura, a dezvoltării spațiale, a echipării edilitare si a consultanței în domeniul dezvoltărilor imobiliare.

western outdoor
wod
wod